Shaarp Mind Forum




Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12,389
    hello furios gold! can you share working cable pin out for this model ?

    thanks.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,283
    Here You Go.Pinouts are already posted by hack3r2k.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,920
    thanks bro* i tried that already but still wont work.

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    40,384
    then try this pinout and post result.


    KEYBOARD

    I------------------------I


    1 24


    12 - TX(data from phone)*connect via 27k to +5V

    15 - RX(data to phone)

    13*22*23*24 - GND

  5. #5
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,016
    Quote:

    ina
    thanks bro* i tried that already but still wont work.


    If doesnt work then u made improper cable.


    Brtitle=wink

  6. #6
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,531
    Hi*


    Is this cable same as anyother?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,025
    Quote:

    Stylo Communication
    Hi*


    Is this cable same as anyother?


    Yes same like any other pantech.


    Brtitle=wink

  8. #8
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,599
    Quote:

    .::Rizwan::
    then try this pinout and post result.


    KEYBOARD

    I------------------------I


    1 24


    12 - TX(data from phone)*connect via 27k to +5V

    15 - RX(data to phone)

    13*22*23*24 - GND
    thanks bro* ill post result later.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,148
    Quote:

    .:hack3r2k:
    If doesnt work then u made improper cable.


    Brtitle=wink
    Hello mr.Hacker2k ive followed your instructions but i cant get a connection from C300 to Furious unlocker* I hope u can help us with this problem coz it takes us alot of time searching for the right configuration..Kindly specify the exact or compatible cable that we can use to modify.



    B.R.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,699
    Quote:

    ced129
    Hello mr.Hacker2k ive followed your instructions but i cant get a connection from C300 to Furious unlocker* I hope u can help us with this problem coz it takes us alot of time searching for the right configuration..Kindly specify the exact or compatible cable that we can use to modify.



    B.R.


    You must use Pantech cable of if u made urself cable be sure u made properly. NOTE: Theres no pantech cable inside box. So must build urself. And pinouts u find in FuriouS Pinouts thread !


    Brtitle=wink

  11. #11
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,063
    Quote:

    .:hack3r2k:
    You must use Pantech cable of if u made urself cable be sure u made properly. NOTE: Theres no pantech cable inside box. So must build urself. And pinouts u find in FuriouS Pinouts thread !


    Brtitle=wink


    Mr.hack3r2k i use U8110 LG cable w/USB wich is simillar to pantech cable.will it it work or not?if theres a compatible cable which cable would u suggest just in case? thanks for the swift reply Mr.Hack3r2k i appreciate it.



    B.R.

  12. #12
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,836
    Quote:

    ced129
    Mr.hack3r2k i use U8110 LG cable w/USB wich is simillar to pantech cable.will it it work or not?if theres a compatible cable which cable would u suggest just in case? thanks for the swift reply Mr.Hack3r2k i appreciate it.



    B.R.


    OFFCOURSE IS NOT OK. THERE ARE 20 CABLES USING SAME SOCKET U SEE ON 8110title=big IMPORTANT IS PINOUT. THERE NO SIMILAR CABLE INSIDE. YOU MUST BUILD URSELF THE CABLE !


    Brtitle=wink

  13. #13
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,277
    Quote:

    .:hack3r2k:
    OFFCOURSE IS NOT OK. THERE ARE 20 CABLES USING SAME SOCKET U SEE ON 8110title=big IMPORTANT IS PINOUT. THERE NO SIMILAR CABLE INSIDE. YOU MUST BUILD URSELF THE CABLE !


    Brtitle=wink
    Ok thank you very much mr.hack3r2k ill find a way to make an improvice cable for Pantech*If ever i have time i might buy a cable in furious Team to sort things out coz it takes 5 cables here to modify unfortunately no success.


    B.R. and more power to Furious Guys title=wink

  14. #14
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,148
    Quote:

    ced129
    Ok thank you very much mr.hack3r2k ill find a way to make an improvice cable for Pantech*If ever i have time i might buy a cable in furious Team to sort things out coz it takes 5 cables here to modify unfortunately no success.


    B.R. and more power to Furious Guys title=wink
    additional cables for furious gold are between 4-8 euro..so is not a big sum of money.so it is better to buy one cable..and problem is solved.

  15. #15
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,251
    Quote:

    electrolandgs
    additional cables for furious gold are between 4-8 euro..so is not a big sum of money.so it is better to buy one cable..and problem is solved.
    where any info needed badly iphone..or what


    thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •