Welcome to the Shaarp Mind Forum.






+ Reply to Thread + Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,882

     
    how to reset user code on this soft?


  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,302

     
    Try with LG M3 select any model and factory reset. Select the comport that fits your box of course...

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,176

     
    Quote:

    FTEAM_MODERATOR
    Try with LG M3 select any model and factory reset. Select the comport that fits your box of course...
    i did checked but factory reset option not found

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,144

     
    did you tried with all models and option not found? You must choose any model that offers that function

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,312

     
    Quote:

    FTEAM_MODERATOR
    did you tried with all models and option not found? You must choose any model that offers that function
    i did try all type & select one by one but not found that option

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,312

     
    And factory at reset?


    Cmon difference its nearly nothing...


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-05-2012, 08:07 AM
  2. Possible To Reset User Code ??
    By Nour1 in forum Z3XBox
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2011, 07:05 PM
  3. GX300 Factory reset successfully
    By Nidhal Gsm in forum Z3XBox
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2011, 01:59 AM
  4. Zte A61 User Code How to Reset ?
    By NIZAR2006 in forum FuriouS TeaM Products
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2011, 08:04 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 02-21-2011, 01:55 AM

Tags for this Thread