Welcome to the Gsm Forum ShaarpMind.






+ Reply to Thread + Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12,416

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ? - Z3box


     
    Ive one C3011 with user code request after turning on .

    What should I do in this case ?

    Here is log after Alexs suggestion :
    Code:
    margin: 0px;
    padding: 6px;
    border: 1px inset;
    width: 640px;
    height: 290px;
    text-align: left;
    overflow: auto>Selected model: C3200
    Selected com port: COM10
    Selected speed port: 921600
    Phone must be ON
    Use UART cable E210 or J750
    Timeout
    Read user code - fail
    Elapsed time: 33 second* sw ver: 3.5.0027
    -------------------------------------------------------------------------------


    Selected model: C3200
    Selected com port: COM10
    Selected speed port: 115200
    Phone must be ON
    Use UART cable E210 or J750
    Timeout
    Read user code - fail
    Elapsed time: 33 second* sw ver: 3.5.0027

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,431

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    Anybody home ?

    Where is supporters ?

  3. #3
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,055

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    Sir Unlock it by HWK it is supported by HWK.



    WBR

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,796

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    I dont have HWK . title=smile And this is Z3x support subforum .

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,006

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    Quote:

    ribbentrop
    I dont have HWK . title=smile And this is Z3x support subforum .


    Sir I know it that it is Z3X subforum I am surprised how you dont have HWK the lovely and easy tool and always my first choice in Flashing and unlocking of Samsungs anyway in this field we always face problem and we refer to an alternative tool for solving our problems . So if it has not been supported by Z3X you have to wait for next update.



    WBR

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,279

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    Quote:

    NKhan_Gsm
    Sir I know it that it is Z3X subforum I am surprised how you dont have HWK the lovely and easy tool and always my first choice in Flashing and unlocking of Samsungs anyway in this field we always face problem and we refer to an alternative tool for solving our problems . So if it has not been supported by Z3X you have to wait for next update.



    WBR
    I have another tools and boxes and they are completely replaced the HWK until now title=smile

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,255

    Thumbs up How to remove user code on Samsung C3011 ?


     
    Fukc* fukc !! title=big

    The problem was in my homemade FTDI interface* now all fine . C3011 user code reading OK !
    Code:
    margin: 0px;
    padding: 6px;
    border: 1px inset;
    width: 640px;
    height: 226px;
    text-align: left;
    overflow: auto>Selected model: C3200
    Selected com port: COM7
    Selected speed port: 921600
    Phone must be ON
    Use UART cable E210 or J750
    Phone IMEI: 35846304204137/00
    Phone SN: RFAB814479
    Phone SN: NOT DONE


    Phone user code: 00000000
    Read user code - ok
    Elapsed time: 5 second* sw ver: 3.5.0027
    Z3x - rulezz !!!

    Big thanks to alex !

  8. #8
    Member Newly joined
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    kolkata
    Posts
    2

     
    my hwk box hasnot the model 3011 . so i cant select. hwk box version is 2.2.0.0 . how can I solve my problem. any one help me.

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    May 2010
    Location
    SHAARPMIND FORUM
    Posts
    23,430



     
    Quote * Saptarsi *
    my hwk box hasnot the model 3011 . so i cant select. hwk box version is 2.2.0.0 . how can I solve my problem. any one help me.
    use update version your problem solved


 
+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts