Welcome to the Shaarp Mind Forum.






Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    560

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    hello for all

    want c2 pinout

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,110

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    Hello.

    I dont have the accurate pinouts for this phone. BUT* look to this cable by dits. This might to be helped.

    /

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,185

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    thank you angel* i will be testing

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,056

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    Nokia C2-01 pinout - CPKB - Cell Phone Knowledge Base

    http://www.cpkb.org/images/f/f5/Nokia_C2-01_pinout.jpg



    I hope this to be helped you. Still not test it* but after 20-30min will post tested result.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,051

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    Quote:

    Svetli
    Nokia C2-01 pinout - CPKB - Cell Phone Knowledge Base

    http://www.cpkb.org/images/f/f5/Nokia_C2-01_pinout.jpg



    I hope this to be helped you. Still not test it* but after 20-30min will post tested result.
    pinout is ok.

    R = 7*5K

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,051

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    Pinout c2-01 for reading BF log is here =>

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,091

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    to be helped me c2-00 pin out thenkssssssssssss

  8. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,101

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    No want Fbus *C2 00 all operation by USB cable title=big

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,033

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem


  10. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,102

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    @ Useless Tomato


    I say No want Fbus not said No Fbus title=big chu chu title=big


    Some uneducated user here just love to reply Along without read * Mater was 4 C2 00 but reply 4 C2 01

  11. #11
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7,084

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    for C2-01* you can use jig for X3* jig position as like 2730 pinout

    BR.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,068

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem


  13. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,013

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    /

  14. #14
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,140

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    Here is the correct one...


    Along with added 7.5K resistors for stability...


    /

  15. #15
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,068

    Thumbs up c2-01 need pinout - [FULL PINOUTS INSIDE] - Advacne Box problem

    thanx nice share


    regards

    iqa_shaheentitle=big


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Visitors found this page by searching for:

!

Bookmarks