Shaarp Mind Forum




Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    10,570
    7 Step Mxkey Server ON

    Do As directed:
    1. Uninstall all the previous versions including v 3.4.

    2. Delete manually The directory c: mobileEx 3.x.

    3. Search in c drive for mobileex*.*

    4. Delete all the files.

    5. Install mobileEx 3.4 again.

    6. sign application.

    7. You are ready to go.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,295
    just open mobile.xml with notepad and change this line PHP Code: <blade host.1=hostx.mxkey.biz/> 
    to PHP Code: <blade host.1=host2.mxkey.biz/> 
    and your problem will be solved
    Calculating SIMLOCK using security server ...
    SERVER->Served by MXKEY - BLADE X at host2* agent version 1.1 revision 0.0

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,920
    i am newly installed in new update 3.4 but its already like ..<blade host.1=host2.mxkey.biz/>
    no need to edit...

  4. #4
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,063
    Quote:
    Black_Attack / just open mobile.xml with notepad and change this line PHP Code: <blade host.1=hostx.mxkey.biz/> 

    to PHP Code: <blade host.1=host2.mxkey.biz/> 

    and your problem will be solved
    Calculating SIMLOCK using security server ...
    SERVER->Served by MXKEY - BLADE X at host2* agent version 1.1 revision 0.0 where can i find this file

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,283
    Black_Attack solution is worcking thx man

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,113
    Quote:

    where can i find this file

    Just select server thats all Blade server #1 US
    Blade server #2 EU
    Blade server #3 EU
    Blade server #4 ID
    no need modify any file.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,025
    thanks work ok 100% server2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

  8. #8
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,148
    Help me
    mx key team

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,699
    Quote:
    marioarq / thanks work ok 100% server2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    Help me
    step by step sir...????
    thanks

  10. #10
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    38,117
    Quote:
    ghalambuay / Help me
    step by step sir...????
    thanks he said server2* just select server2.

  11. #11
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,025
    Woooorking 100% now !!!!! title=wink

  12. #12
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,295
    yes sirs is big solution

  13. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    35,836
    its worck since yesterday by this solution....

  14. #14
    Associated Moderator
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    17,531
    ok..........................

  15. #15
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    36,025
    Quote:
    Mrd07 / Just select server thats all Blade server #1 US
    Blade server #2 EU
    Blade server #3 EU
    Blade server #4 ID
    no need modify any file.
    How can you select a server if no server on the list? When I click Server List no server appears..
    TESTED WORKING: Quote:

    BB module version: 1.02
    Initial Alpha Release
    BB Module Ready.
    IMEI: 35577***
    MEP: MEP-*xx-*
    SERVER->Served by MXKEY - BLADE X at host2* agent version 1.1 revision 0.0
    MEP2(Network): **x
    MEP3(Network Subset): 957475***x
    MEP4(Service Provider): 674826***x
    MEP5(Corporate): 729160****

    Black_Attack solution is working 10000000000% !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •